Връщане и замяна

На основание чл. 50 от ЗЗП всяка стока, закупена от онлайн магазин tnkr.bg може да бъде върната без изрично посочване на причина в 14-дневен срок считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя.
Продуктите, които желаете да бъдат върнати трябва да са в търговския вид, в който са получени, в оригиналната си опаковка, без следи от употреба, без драскотини, наранявания, ожулвания и други външни белези. Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена по друг начин.

Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние, потребителят трябва да изпрати стоките обратно на търговеца не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

Паричната стойност на върнатия продукт може да се използва от потребителя за закупуване на други продукти или да му бъде върната в срок до 14 дни от датата на връщане на стоката. Транспортните разходи по връщането на продуктите са за сметка на клиента.


За да върнете или замените закупени продукти, моля изтеглете и попълнете ФОРМУЛЯРА ЗА ВРЪЩАНЕ и следвайте инструкциите посочени в него. Разпечатаният формуляр поставете в пратката заедно с продуктите, които връщате.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки