Плащане и доставка

Пратките се доставят в максимално кратък срок, ако се наложи евентуално забавяне винаги се осъществява контакт с клиента.

Доставката на поръчана от сайта tnkr.bg стока се извършва чрез куриери на фирма за бързи куриерски услуги “СПИДИ” АД и в прилаганите от куриера срокове.

Всички посочени цени в този сайт са крайни, в лева и с включен 20% ДДС, без цена за извършване на доставката, като последната се определя по време на извършване на поръчката.

При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, не по вина на "ТНКР" ЕООД и/или куриера (в случай, че няма никой на адреса и др.), лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни, за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение, не по вина на "ТНКР" ЕООД и/или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на купувача, "ТНКР" ЕООД има право да задържи всички заплатени от купувача суми. Предходното изречение се отнася и за случаите, когато получателят неоснователно откаже да приеме пратката си.
"ТНКР" ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес.

Плащането на поръчана от сайта tnkr.bg стока се извършва с банкова карта чрез надежден виртуален ПОС терминал.
Потребителите ще бъдат пренасочени към защитена страница или портал за електронни плащания, където сигурно да извършите своето плащане с карта.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки